skip to Main Content

Peste 10 de ani in domeniul constructiilor civile si industriale din Romania.

Societatea este o societate privata integral cu capital autohton 100 %.

Executam intreaga gama de lucrari de arhitectura si finisaje interioare, de la cele mici pana la cele mai complexe.

O echipa de peste 150 de specialisti – ingineri, economisti, maistri, muncitori cu o mare experienta in activitatea de constructii.

Misiunea noastra este orientata catre gestionarea proiectelor, pentru controlul costurilor   si  minimizarea riscurilor prin decizii realiste si rapide.

S.C. SAFESTEEL S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

Activitatea S.C. SAFESTEEL S.R.L. se desfasoara în conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului înconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor în actiunile acestora.

In prezent firma are în executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan national demonstreaza ca directia catre care se îndreapta dezvoltarea firmei este cea buna.

S.C. SAFESTEEL S.R.L. dispune de structura organizatorica si de personal care sa poata asigura, în conditii de functionare a unui Sistem de Management al Calitatii, proiectate potrivit standardelor SR EN ISO 9001, 14001 si 18001, desfasurarea conform cerintelor a activitatii de baza – prestarea de servicii în domeniul constructiilor.

Resurse tehnice:

Masini si utilaje : motostivuitor, incarcator frontal telescopic, autoutilitara 3,5t, autoutilitara 7,5t, camion cu remorca.

Baza de productie : teren 7400mp, cladire birouri 1200mp, hale productie 1000mp, service propriu.

S.C. SAFESTEEL S.R.L. dispune de utilaje, echipamente specifice activitatii de constructii, mijloace de transport si de o infrastructura ce permite desfasurarea în conditii de conformitate a activitatilor sale.

Back To Top
Search